Testimonials

Ghanna heeft me geholpen met het energetische reinigen van mijn huis. Alleen maar lovende woorden over Ghanna en haar bijzondere werk. Ghanna is een hele mooie wijze vrouw, waar ik gelijk mee verbonden was. En dat is heel fijn, want je laat toch iemand toe in je eigen huis. De kamer die voorheen heel zwaar aanvoelde en waar mijn burn-out begonnen is trekt nu niet meer aan me en voelt licht aan. Het huis voelt helemaal opgeruimd en de natuurlijke flow is terug. Bij mij is mijn creatieve flow ook weer terug. Allemaal creatieve projecten die ik al lang in mijn hoofd had komen nu ook echt uit mijn handen.
Wat super fijn dat je dit hebt gedaan, herkenbare dingen lees ik in het verslag van de huis clearing op afstand. We hebben er zelf veel van gevoeld, en weten ook wat voor gezin er woonde. Wij hadden ook heel sterk het gevoel om dit huis heel veel liefde te geven dus dat zijn we nu aan het doen!
Ghanna heeft bij ons een slaapkamer clearing op afstand gedaan waarna we ook nog de volledige houseclearing op afstand wonnen. Ik slaap beter en langer door, ben aan het opruimen geslagen en het voelt lichter in huis. Zeker aan te raden.
Echt super interessant wat Ghanna doet. Voor mij was er een duidelijke verband tussen de plekken die ze opspoort en de dingen die zich daar hebben afgespeeld.
Voor het eerst had ik niet meer het gevoel in mijn nieuwe huis dat ik door stroop loop en had ik het gevoel dat ik weer vooruit kom. Ik ben je zo ontzettend dankbaar.
Kaat
Alleen al de meditatie voor behulpzame mensen daar heb ik zoveel effect van gehad. Dank je voor de kracht die erin zit.
Anne
Na de huis clearing op afstand zijn er veel shifts gaande en voel ik een doorbraak op meerdere thema's in mij leven waar ik het afgelopen jaar mee bezig was maar nog net dat extra zetje nodig had. Ik ben daar ontzettende blij mee.
Kelly
Wauw zo fascinerend! Dank je wel voor je verslag van de huis clearing op afstand. De vorige bewoner heeft zelfmoord gepleegd, een half jaar oid nadat we dit huis hadden gekocht. Dat verklaard misschien de verstoring door een overdachte zelfmoord.
Judith

ONTVANG DE HOME TO BLOSSOM THEECEREMONIE EN THUISMEDITATIE