SPACE CLEARING

Met space clearing maak je ruimtes vrij van energetische verstoringen.

Energetische verstoringen kunnen op veel manieren ontstaan. Het merendeel van energetische verstoringen worden veroorzaakt achtergebleven emoties van mensen. Dit zijn metafysische verstoringen. Deze veroorzaken te veel Yin energie in een ruimte. Aardstraling en elektro-stress veroorzaken daarintegen te veel Yang energie in een ruimte. Beide zorgen voor een disbalans in energie die effect heeft op jouw eigen energieniveau. Wanneer de energie in een ruimte gecleard en in balans is komt de verhouding Yin/Yang energie uit op een verhouding van ongeveer 40/60.

De meeste energetische verstoringen vinden bijna altijd hun oorsprong in onderdrukte gevoelens als verdriet, boosheid en angst. Gevoelens zijn energie die als universele taal door onze lichamen stroomt. Op het moment dat je overweldigende emoties ervaart en je kunt door  omstandigheden de onderliggende gevoelens niet volledig reguleren, ontstaat er niet alleen in je lichaam een stukje spanning maar ook op die plek in de ruimte. Er ontstaat een energetische reminder van gestagneerde levensenergie. Dit veroorzaakt in de ruimte in verhouding te veel Yin energie. Het vraagt ons om naar binnen te keren en ruimte te geven aan de energie die weer mag gaan stromen. 

Die weg naar binnen, waar we onze onverwerkte gevoelens tegen kunnen komen, vinden veel mensen lastig. We hebben tal van naar buitengerichte gewoonten om dit te voorkomen. Zonder de weg naar binnen, kost actie naar buiten toe (Yang energie) je meer energie dan dat je van binnen ervaart. 

In onze huizen, maar dus eigenlijk overal, vind je vaak een hele opbouw van energetische verstoringen rondom eenzelfde gevoel. De verstoringen kunnen ontstaan zijn door gebeurtenissen in het leven van de huidige bewoners. Regelmatig zie ik dat rondom verstoringen van vorige bewoners nieuwe verstoringen ontstaan rondom eenzelfde thema. Ook heftige historische gebeurtenissen, plotselinge dood, geestenergie en astrale verstoringen vanuit andere dimensies kunnen aanwezig zijn en vaak weer nieuwe verstoringen triggeren. Zonder dat je het in de gaten hebt pas je je vaak aan de energiebalans in huis aan. Wanneer er sprake is van disbalans  in energie zal je dit ook in je lichaam en in je leven ervaren.

Deze energetische verstoringen kan ik voor je clearen door innerlijk energiewerk. Dit wil zeggen dat ik vanuit liefdevolle aanwezigheid alsnog de onderdrukte levensenergie van gevoelens laat stromen. Voor een huis clearing maak ik geen gebruik van salie of Palo Santo.  Voor een huis clearing maak ik gebruik van de wichelrode en pendel om zichtbaar te maken waar en hoe mijn zenuwstelsel reageert op verstoringen door achtergebleven emoties.

Na een clearing ontstaat bij de bewoners ruimte om ontspanning te vinden bij het doorvoelen van bepaalde gevoelens en emoties. Je zal meer rust, vertrouwen en flow ervaren in je leven. Bovenal ervaar je meer ruimte om een leefomgeving om je heen te creëren waarbij jij tot bloei kan komen. Iedereen volgt hierin zijn eigen tijd en ritme. Met een extra integratiesessie, de meditatiereeksen en de online cursus energetisch opruimen sta ik je ook bij in dit proces.

Laat je huis vrij maken van achtergebleven gevoelens, aardstralen en electro-stress.

Laat je therapie- of ceremonieruimte clearen van energetische verstoringen.

ONTVANG DE HOME TO BLOSSOM THEECEREMONIE EN THUISMEDITATIE