Thuiskomen met meditaties

De Home to Blossom meditatiereeksen zijn innerlijke reizen die je meenemen naar de plek in jou waar je volledig ervaart ik ben thuis. We gebruiken je huis als ingang tot je innerlijke leven. Wat raakt jouw huiselijke omgeving in je aan en mag dit er helemaal zijn?

Alle gevoelens, emoties, sensaties en gedachten omarm ik vanuit mijn liefdevolle hart. Elke meditatie gebruikt een verschillende ingang zodat je elke keer weer binnen een ander thema kan voelen. Op de plek waar ik nu sta, waar ik nu ben, ben ik helemaal aanwezig.

Op dat punt ontstaat ruimte. Ruimte om te luisteren wat er vanuit je hart mag ontstaan. Ruimte om jouw Jome to Blossom te creëren. 

De meditaties zijn ontstaan vanuit mijn eigen ervaring met energiewerk en lichaamswerk. In combinatie met inzichten vanuit space clearing en Feng Shui zijn het krachtige geleide meditaties om de bijzondere verbinding met je huis te ontdekken. 

Meditatiereeks Feng Shui levenssectoren

Ervaar de magie van Feng Shui met deze meditatiereeks van negen geleide meditaties. Ga mee op een innerlijke reis langs de Feng Shui levenssectoren in je huis. En ontdek wat je huis je spiegelt.

Wat mag er in beweging komen door je vanuit je hart met je huis te verbinden?

Deze mediatie reeks is een mooie start om op diepere lagen de verbinding tussen jou en je huis te ontdekken. 

Elke meditatie heeft als thema één van de negen Feng Shui levenssectoren. Namelijk: behulpzame mensen, levenspad, weten, creatie, balans, familie, relatie, erkenning en voorspoed. Elke keer sta je in een andere plek in huis waar je je open stelt voor wat de ruimte teweeg brengt bij je. Van welke gedachten, gevoelens en sensaties wordt je gewaar? Kan je deze er helemaal laten zijn?

In je hart vind je de ruimte om alles te laten zijn. Vanuit vertrouwen spreken we een affirmatie uit voor een van de specifieke levensgebieden. Vanuit dankbaarheid volg je de ingevingen vanuit je hart. Volg je inspiratie en open jezelf voor wat er mag ontstaan.

Tijdens de reis vind je steeds meer vertrouwen in je eigen lichaam. Laagje voor laagje mag je ontdekken waar je nog mag thuiskomen in je eigen lichaam. Gaandeweg ontstaat er steeds meer ruimte voor vertrouwen, flow en balans in je leven.

Na aanschaf ontvang je een email waarmee je toegang krijgt tot de meditaties. Een mooie reis toegewenst.

Je schaft de meditatiereeks aan voor €59,-

Meditatiereeks van entree tot berging

Deze meditatiereeks neemt je op reis langs de verschillende woonfuncties in huis. Wat wordt er in die verschillende ruimtes bij je aangeraakt?

Voor elke ruime is er een meditatie. Voor entree, woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer, badkamer, werkkamer, kinderkamer en berging.

In de meditaties neem ik je met lichaamswerk en energiewerk mee op ontdekkingstocht bij jezelf.  

Tijdens de meditaties is er ruimte om waar te nemen wat er in je speelt aan sensaties, gevoelens, emoties en gedachten. Je opent je hart en met zachte ogen kijk je om je heen. 

Wat mag hier, op deze plek in mijn huis, vanuit liefde ontstaan? Na de meditatie kom je meteen in actie om ruimte te geven wat er in het nu vanuit je hart in die ruimte mag ontstaan.

Deze reeks is aan te raden als vervolg op de Feng Shui meditatiereeks. 

Je schaft de reeks aan voor €59.

Cursus energetisch opruimen vanuit je hart

Rust in je lichaam, rust in je hoofd en een opgeruimd huis met deze cursus over energetisch opruimen.

In deze cursus over energetisch opruimen vanuit je hart leer je wat de spullen in jouw huis je spiegelen. Er ligt een hele wereld verborgen is alles wat je om je heen verzameld hebt.

Stap voor stap leer je over het energiewerk om echt ruimte te maken. Welke onbewuste gedachten, gevoelens en sensaties worden er getriggerd door de spullen om je heen? In de cursus krijg je praktische handvaten om deze triggers te gebruiken als een deur naar je innerlijke belevingswereld. Laat je verwonderen door de ruimte die mag ontstaan op weg naar jouw Home to Blossom.

De cursus bestaat uit drie video masterclasses,  een werkboek en de meditatiereeks Van Entree tot Berging.

Deze cursus schaf je aan voor €159.

ONTVANG DE HOME TO BLOSSOM THEECEREMONIE EN THUISMEDITATIE