HUIS CLEARING

Ervaar in huis meer rust, balans en flow met een energetische clearing.

Voel je je onverklaarbaar moe als je thuis bent? En verdwijnt dit gevoel als je het huis uit bent? Grote kans dat je energetische verstoringen in huis hebt. Achtergebleven emoties, aardstralen en elektro-stress kosten jouw lichaam energie. Nieuwe stappen zetten of opruimen gaat moeizaam. Je slaapt onrustig of je voelt je onverklaarbaar down als je thuis bent. 

Een energetische huisreiniging brengt de energiestroom in huis weer in balans. De energie die ik vrij maak ga jij ook in je lichaam ervaren. Het zorgt dat je de voedende en vitaliserende energiestroom weer gaat ervaren in je leven. Je ervaart de energie en de ruimte om te ontdekken wat jij vanuit je hart op aarde mag brengen. Hoe dat er precies uit gaan zien kan ik je niet precies vertellen. Je gaat meer in je eigen kracht staan. Hoe dat er uit ziet weet alleen jij.

Hoe weet je of de energiebalans in huis verstoort is?

Wanneer je een van onderstaande symptomen herkent kan er sprake zijn van een verstoorde energiebalans in huis. 

  • In huis voel je je onverklaarbaar moe of depressief en buitenshuis verdwijnt dit gevoel weer.
  • Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, koud of onbehagelijk aan.
  • Je huis is moeilijk schoon of opgeruimd te houden.
  • Je slaapt slecht of erg onrustig.
  • Je ervaart vaak een onrustig en prikkelbaar gevoel in huis.
  •  Je ervaart moeite met het opstarten van nieuwe projecten of om ze aan het rollen te houden of af te maken.

Huis clearing op afstand €290

Ongeveer 85% van de huizen zijn op afstand te clearen. Wanneer je een aanvraag doet voor een huis clearing check ik dit als eerste met behulp van de pendel. De pendel maakt zichtbaar hoe mijn zenuwstelsel reageert op de energie in huis. 

Inchecken op een andere plek dat doet echt iedereen. Denk maar eens aan je favoriete vakantieplek. Wat doet dat met je lichaam? Gaat je hartslag omlaag, je schouders, een glimlach op je gezicht? Dit kan ook andersom bij plekken waar je hartslag omhoog gaat, spanning in je lichaam ontstaat, er komen minder fijne herinneringen omhoog. 

Precies dit gebruik ik tijdens een clearing op aftstand. Elk punt in jouw huis dat spanning oplevert in mijn zenuwstelsel clear ik vervolgens door innerlijk energiewerk.

Voor een huis clearing op afstand heb ik de namen van de bewoners, het adres en de indeling van de woning nodig. Voor de huis clearing op afstand hoef je niet speciaal thuis te blijven. 

Na afloop van de clearing ontvang je een verslag van de verstoringen die ik per ruimte ben tegengekomen. Je vind uitleg over de oorsprong van de verstoringen en bijvoorbeeld rondom welk gevoel de verstoring is ontstaan. In de maand na de clearing ontvang je als bewoner wekelijks een persoonlijke clearing. Zodat jouw energieveld de ruimte ervaart om steeds meer in balans te komen met de veranderende energie in huis. Na een maand volgt een integratiesessie via telefoon of zoom. Als kadootje ontvang je de Home to Blossom thee en de Home to Blossom thuismeditatie

Energetische check-up

Heb je voor het huis waar je nu woont al eerder een huis clearing via Home to Blossom ontvangen en heb je het gevoel dat er weer sprake is van gestagneerde energie in huis? Dan kun je voor €60 een losse huis clearing op afstand aanvragen. 

Huis clearing op locatie vanaf €390

Voor de huis clearing op locatie reserveer ik een dagdeel. Samen gaan we op reis in je huis. Met de wichelroede volgen we de energiestroom in huis en worden de energetische verstoringen zichtbaar.

Elke verstoring die ik tegenkom clear ik door innerlijk energiewerk. Wanneer je als bewoner in aanraking komt met de exacte plekken van energetische verstoringen brengt dit vaak veel innerlijke herkenning. Ergens herken je maar al te goed met welke gevoelens je al die tijd in aanraking bent gekomen. 

Terplekke begeleid ik je persoonlijk met de innerlijke processen die deze herkenning van bepaalde gevoelens met zich meebrengt.

Met een huis clearing op locatie kun je direct ervaren wat voor ontspanning en inzicht de huis clearing met zich meebrengt.

Een huis clearing is altijd in combinatie met een persoonlijke clearing van de bewoners. Zodat jullie energie balans gemakkelijker in harmonie kan komen met de veranderende energie in huis.

De clearing sluit ik af met het plaatsen van een energetische bescherming rondom het huis. Je huis is jouw veilige bubbel waar je ontdekken mag wat het betekent om thuis te zijn bij jezelf. 

Als kadootje ontvang je de Home to Blossom thee en de Home to Blossom thuismeditatie.

In de maand na de clearing kun je via de mail vragen stellen naar aanleiding van de clearing. Na een maand hebben we een integratiesessie via zoom of telefoon. Tevens ontvangen alle bewoners na een maand nog een persoonlijke clearing. 

De prijs is exclusief eventuele reiskosten. 

Vul hier het aanvraagformulier in voor een gratis energetische quickscan van je huis

Je bent altijd welkom om vooraf een gratis quick scan aan te vragen. Ik kijk of er sprake is van metafysische verstoringen, aardstraling of elektro-stress. Wat de verhouding van Yin en Yang energie in huis is. Waardoor de sterkste verstoring wordt veroorzaakt en waar deze zich bevind. Tevens kijk ik of een clearing op locatie of op afstand aan te raden is. 

Gemiddeld krijg je binnen drie werkdagen de resultaten van de energetische quickscan via de email.

ONTVANG DE HOME TO BLOSSOM THEECEREMONIE EN THUISMEDITATIE